Židan po srečanju vodstev SD in ZDUS: “Krepimo sodelovanje pri medgeneracijskih temah in smo braniki javnega zdravstva v korist ljudi.”

V četrtek, 12. marca, sta se na sedežu stranke v Ljubljani srečali vodstvi Socialnih demokratov in Zveze društev upokojencev Slovenije (ZDUS). Vodstvo SD je predstavilo svoje prioritete delovanja, ZDUS pa projekte, kjer je pomembno sodelovanje. Predsednik SD mag. Dejan Židan in predsednica ZDUS dr. Mateja Kožuh Novak sta v izjavi medijem po srečanju povedala, da je bil delovni sestanek namenjen predvsem krepitvi sodelovanja obeh organizacij pri medgeneracijskih temah ter se ob tem strinjala, da je potrebno v Sloveniji okrepiti javno zdravstvo in podprla zdravstveno ministrico pri pripravi reform zdravstva. “Socialni demokrati podpiramo delo ministrice za zdravje Milojke Kolar Celarc oz. njeno zagotavljanje denarja za zdravstvene ustanove,” je poudaril Židan ter ocenil, “da je ministrica eden od branikov javnega zdravstva v Sloveniji.”

Celotno izjavo predsednika SD in predsednice ZDUS si lahko ogledate v videoposnetku:

Manjka posnetek

Predsednik SD mag. Dejan Židan in predsednica ZDUS dr. Mateja Kožuh Novak – izjava po srečanju vodstev from Socialni demokrati on Vimeo.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.