Vlada na dvodnevnem delovnem obisku v Pomurju

Ministri in državni sekretarji iz vrst SD so se 15. in 16. septembra udeležili vladnega obiska v pomurski regiji. Ministrica dr. Anja Kopač Mrak je v okviru obiska med drugim obiskala Območno službo zavoda RS za zaposlovanje v Murski Soboti. Na temo paketa pomoči najšibkejšim je ministrica sodelovala tudi na dveh posvetih. Stopnja brezposelnosti v tem delu Slovenije je nad slovenskim povprečjem. Zaposlitvena slika, po besedah ministrice žal še vedno ni dobra. Preveč je dolgotrajno brezposelnih. Brezposelnost med mladimi se je sicer znižala vendar predvsem zaradi odhodov mladih v tujino. Zavod RS za zaposlovanje aktivno sodeluje z delodajalci, odprli so tudi pisarno za delodajalce, več je terenskega dela. Kljub visoki brezposelnosti pa delodajalci težko dobijo primerne delavce. Najbolj povprašujejo po delavcih v kovinsko predelovalni industriji, gradbeništvu, ki jih na trgu dela primanjkuje.

Kopač Mrak v Zavodu za zaposlovanje MS
 
Zavod RS za zaposlovanje na osnovi Zakona o razvojni podpori Pomurski regiji v obdobju 2010 do 2015, izvaja postopke za priznanje pravice do povrnitve prispevkov za socialno varnost delodajalcem. Ta ukrep je doslej uveljavljalo 99 delodajalcev in sicer za 412 oseb. Skupna višina vseh izplačil delodajalcem v tem obdobju znaša 1,1 mio evrov. Ministrica je napovedala nove ukrepe na področju reševanja brezposelnosti v okviru nove finančne perspektive, ki bodo namenjeni prav dolgotrajno brezposelnim in težje zaposljivim.

Kopač Mrak v CSD Ljutomer

Ministrica Anja Kopač Mrak je v ovkiru obiska v Prekmurju obiskala tudi CSD Ljutomer in CSD Murska Sobota, kjer je sodelovala na posvetu na temo paketa pomoči oziroma odpisa dolga. Namen posvetov je dodatno informiranje javnosti glede možnosti odpisa dolgov. Na obeh posvetih so poleg predstavnikov centrov za socialno delo sodelovali tudi predstavniki podjetij in župani. Na podlagi pogovora je svojo namero k podpisu sporazuma o odpisu dolga izrazilo še nekaj občin. Ministrica Kopač Mrak je delovni obisk vlade v Pomurju zaključila s Skupnim srečanjem – Regionalni razvojni dialog za Pomursko regijo.

Strniša pri Kmetijsko-gozdarski zbornici MS

Državna sekretarka na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano mag. Tanja Strniša je v okviru vladnega obiska najprej obiskala kmetijo Gorana Škaperja v Puconcih, kjer so ji predstavili delovanje kmetije, ki se ukvarja predvsem s prašičerejo, sredstva za investicije pa je prejel tudi iz ukrepov Programa razvoja podeželja 2007 – 2013. V nadaljevanju obiska se je državna sekretarka Strniša sestala z vodstvom območne enote Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije in Kmetijsko gozdarskega zavoda Murska Sobota. Seznanila se je s trenutno problematiko kmetovanja v Pomurju in z aktivnostmi, ki s tem v zvezi potekajo na KGZ Murska Sobota, s potekom izvajanja Skupne kmetijske politike in s samim delovanjem zavoda.

Tanja Strniša na kmetiji v Veržeju

V popoldanskem delu obiska je državna sekretarka Tanja Strniša obiskala še kmetijo mladega prevzemnika Saše Seršena v Veržeju, ki je sredstva za kmetovanje kot mladi prevzemnik prav tako pridobil iz Programa razvoja podeželja 2007 – 2013. Prvi dan regijskega obiska v Pomurju je državna sekretarka Strniša zaključila z ogledom Mešalnice Jate Emona v Križevcih pri Ljutomeru. Mešalnica krmil Ljutomer je bila zgrajena že leta 1962, leta 1974 je bila dograjena sušilnica s skladišči, opravlja pa dejavnost odkupa žit z njive, sušenja in njihovega skladiščenja za potrebe lokalnih rejcev. Podjetje Jata Emona d.o.o. je za investicije pridobilo sredstva v okviru izvajanja Programa razvoja podeželja 2007–2013.

Strniša v podjetju Jata Emona Križevci

V okviru obiska Vlade Republike Slovenije v pomurski regiji je ministrica za obrambo Andreja Katič obiskala Vojašnico Murska Sobota, Izpostavo Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje Murska Sobota ter Regijski center za obveščanje Murska Sobota, kjer se je srečala tudi s predstavniki Prostovoljnega gasilskega društva Murska Sobota, z županom Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksandrom Jevškom pa je podpisala Pismo o nameri za vzpostavitev regijskega reševalnega centra na območju občine. Ta bo različne reševalne službe, ki delujejo v sistemu varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami, združil na eni lokaciji in bo postopno prerasel v logistični, vadbeni in upravni center.

Katičeva z vojaki v PomurjuPo podpisu Pisma o nameri je ministrica Andreja Katič v izjavi za javnost dejala, da jo veseli, ker je od pobude do podpisa pisma preteklo malo časa. Za učinkovito zoperstavljanje in pomoč ob nesrečah je, kot je dejala, nujno zagotoviti ustrezna sredstva. Poudarila je, da je zaradi omejenih resursov potrebno sodelovanje in podpis je dober primer, pri čemer verjame, da se bo projekt odlično razvijal. Ko bo center zaživel, bo Ministrstvo za obrambo vanj preselilo Regijski center za obveščanje Murska Sobota, Izpostavo Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje Murska Sobota, skladišče iz vojašnice v Murski Soboti, pa tudi del logističnega centra iz Roj pri Ljubljani.

Ministrica Katič z gasilci ob obisku v Pomurju

Župan dr. Aleksander Jevšek je izrazil prepričanje, da bo z združitvijo vseh enot zaščite in reševanja na enem mestu ukrepanje ob nesrečah učinkovitejše, saj bo omogočeno smotrnejše načrtovanje, usposabljanje in ukrepanje. Poudaril je tudi, da gre za čezmejni projekt, h kateremu so že povabili Avstrijo in Madžarsko. Mestna občina Murska Sobota bo za projekt vzpostavitve regijskega reševalnega centra zagotovila potrebna stavbna zemljišča ter projektno tehnično dokumentacijo, pri gradnji reševalnega centra pa se bo potegovala tudi za razpoložljiva sredstva EU.

Katič in Jevšek ob podpisu

Ministrstvo za obrambo bo zagotovilo strokovno pomoč in podporo projektu tako pri dopolnitvi uredbe o lokacijskem načrtu kot pri pridobivanju ustrezne podpore projektu s strani pristojnih organov sosednjih občin za namen kandidiranja za sredstva EU ter v okviru možnosti sodelovalo pri sofinanciranju gradnje regijskega reševalnega centra.

Židan in Kopač Mrak v Gornji Radgoni

Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano mag. Dejan Židan se je udeležil drugega dne regijskega obiska Vlade RS v Pomurju, ki se je začel z vladnim posvetom na Gradu Negova. V nadaljevanju programa je obiskal podjetje Kodila, Biotehniško šolo Rakičan, Krajinski park Goričko ter podjetje Radenska. Dan so ministri zaključili s skupnim srečanjem s predstavniki občin in gospodarstva v Radencih, kateremu je sledil še podpis zavez proizvajalcev brezalkoholnih pijač.

Židan v podjetju Radenska

Drug dan vladnega obiska so se ministri najprej sestalni na skupni seji. V nadaljevanju dopoldanskega dela vladnega obiska se je minister Židan skupaj s predsednikom vlade Cerarjem udeležil obiska v podjetju Kodila d.o.o. Predelava mesa je že tradicija družine Kodila, ki jo nadaljuje že tretja generacija. Leta 2000 je Janko Kodila pri 33 letih prevzel mesnico od svojega očeta in začel razvijati lokalne posebnosti in tradicionalno kulinariko. Že na začetku si je prizadeval za zaščito prekmurske šunke.

Židan pri Kodili
 
Sledil je skupen obisk Biotehniške šole Rakičan – ministru Židanu in ministrici za izobraževanje, znanost in šport Maji Makovec Brenčič je ravnateljica šole Simona Potočnik predstavila delovanje šole, ki že več kot 75 let izobražuje strokovne kadre v kmetijstvu. V tem času so izobrazili številne strokovnjake, ki so imeli pomembno vlogo in vpliv na razvoj ter dosežke kmetijstva v Pomurju in širše v Sloveniji. Izobraževanja v šoli se izvajajo v specializiranih učilnicah in na velikem posestvu, na katerem so polja, zelenjavni vrt, zeliščni vrt, sadovnjak, rastlinjak, meteorološka postaja, čebelnjak in drugo. Biotehniška šola Rakičan je bila dvakrat izbrana za najlepšo urejeno srednjo šolo v Sloveniji, v okviru izvajanja PRP 2007-2013 pa je pridobila tudi sredstva na javnem razpisu ukrepa 111 »Usposabljanje za delo v kmetijstvu in gozdarstvu«.

Židan v Krajiskem parku Goričko 
 
V popoldanskem delu obiska je minister Židan obiskal Krajinski park Goričko, kjer se je z zaposlenimi v parku pogovarjal o njegovem delovanju in o aktualnih temah na področju varstva narave. Opaziti je namreč slabšanje stanja biotske in krajinske pestrosti zaradi intenziviranja kmetijske rabe v dolinah potokov in opuščanja rabe ekstenzivnejših kmetijskih površin na pobočjih in suhih tleh. Sledil je obisk podjetja Radenska d.o.o. v Radencih, kjer se je minister srečal z vodstvom podjetja, pokazali pa so mu tudi proizvodne obrate oz. polnilnico pijač. Minister Židan se je pozno popoldne udeležil skupnega srečanja – regionalnega razvojnega dialoga za Pomursko regije Vlade RS in predstavnikov pomurske regije.

Vlada na zaključnem posvetu v Radencih
 
Drugi dan regijskega obiska v Pomurju je kmetijski minister Dejan Židan zaključil z udeležbo pri podpisu zavez industrije pijač. Zaveze so podpisali predstavniki GZS – Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij in predstavniki podjetij industrije pijač in sicer za namen spodbujanja zdravega življenjskega sloga, podpore izboljšanja stanja na področju javnega zdravja in kot prispevek k doseganju ciljev nacionalne prehranske politike. Regionalni obisk vlade se je zaključil v Radencih, kjer je potekal razvojni dialog med Vlado Republike Slovenije in predstavniki lokalnih oblasti, nevladnih organizacij in gospodarstva.

111 replies
 1. Toi Stumme
  Toi Stumme says:

  Hello, i think that i saw you visited my blog so i came to “return the favor”.I’m trying to find things to enhance my website!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 2. Daftar sv388
  Daftar sv388 says:

  Hello my friend! I wish to say that this post is amazing, nice written and include approximately all significant infos. I’d like to see more posts like this.

 3. boats for rent dubai
  boats for rent dubai says:

  Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.

 4. InventHelp Headquarters
  InventHelp Headquarters says:

  Hi! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects? Thanks a ton!

 5. Maids Dubai
  Maids Dubai says:

  Good write-up, I¦m normal visitor of one¦s web site, maintain up the nice operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.

 6. make my invention prototype
  make my invention prototype says:

  Thank you for every other fantastic post. Where else could anyone get that type of information in such an ideal way of writing? I’ve a presentation next week, and I am on the look for such information.

 7. innovation
  innovation says:

  My husband and i were so satisfied when Jordan could deal with his research because of the precious recommendations he got using your site. It’s not at all simplistic just to find yourself giving freely things which usually some others might have been trying to sell. And we do understand we have you to thank for this. Those illustrations you have made, the simple website navigation, the relationships you will give support to promote – it’s all astounding, and it is facilitating our son in addition to the family consider that the theme is satisfying, and that’s rather serious. Thanks for the whole thing!

 8. Web design Trinidad
  Web design Trinidad says:

  You could definitely see your skills in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. Always go after your heart.

 9. wholesale hemp kief
  wholesale hemp kief says:

  Thanks for your marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you will be a great author.I will ensure that I bookmark your blog and may come back down the road. I want to encourage that you continue your great posts, have a nice afternoon!

 10. website
  website says:

  Hi my friend! I want to say that this post is awesome, nice written and include approximately all important infos. I would like to see extra posts like this.

 11. geico insurance claim
  geico insurance claim says:

  Hi, Neat post. There’s an issue with your site in internet explorer, would test this… IE still is the market chief and a good component to people will miss your great writing because of this problem.

 12. site
  site says:

  I do enjoy the manner in which you have presented this specific matter plus it does indeed offer me personally some fodder for consideration. Nevertheless, from what I have observed, I basically hope when the actual remarks pack on that individuals keep on point and in no way start upon a soap box of the news du jour. All the same, thank you for this excellent piece and even though I can not concur with it in totality, I regard your point of view.

 13. toledo-roofing
  toledo-roofing says:

  Great – I should definitely pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task.

 14. more info here buy phen375 cheap
  more info here buy phen375 cheap says:

  Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thank you for lunch! “Love is made in heaven and consummated on earth.” by John Lyly.

 15. view it now
  view it now says:

  Greetings from Ohio! I’m bored at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I love the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m shocked at how fast your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, wonderful site!

 16. buy womens activewear online
  buy womens activewear online says:

  I don’t even know how I finished up right here, but I thought this publish used to be great. I do not know who you are but certainly you are going to a famous blogger should you aren’t already 😉 Cheers!

 17. buy instagram verification
  buy instagram verification says:

  An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

 18. Veranstaltung Berlin
  Veranstaltung Berlin says:

  I would like to thnkx for the efforts you’ve put in writing this blog. I am hoping the same high-grade site post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing skills has inspired me to get my own blog now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 19. Cheap Domain Transfer
  Cheap Domain Transfer says:

  Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thank you for lunch! “Love is made in heaven and consummated on earth.” by John Lyly.

 20. Cheap executive ride from NY
  Cheap executive ride from NY says:

  After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

 21. 안전한놀이터
  안전한놀이터 says:

  Thank you a lot for sharing this with all people you really realize what you are talking approximately! Bookmarked. Please additionally seek advice from my site =). We can have a hyperlink change contract between us!

 22. 먹튀신고
  먹튀신고 says:

  I haven’t checked in here for some time as I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 23. 스포츠배팅사이트
  스포츠배팅사이트 says:

  Wonderful work! That is the kind of info that are meant to be shared across the web. Disgrace on the search engines for now not positioning this post higher! Come on over and discuss with my website . Thanks =)

 24. Zur Seite ...
  Zur Seite ... says:

  Hi, i think that i saw you visited my website thus i came to “return the favor”.I am attempting to find things to enhance my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

 25. swingers date
  swingers date says:

  hi!,I really like your writing so much! percentage we keep up a correspondence extra about your post on AOL? I require an expert in this area to solve my problem. May be that’s you! Having a look ahead to look you.

 26. Saffron powder
  Saffron powder says:

  Hello just wanted to give you a quick heads up. The text in your post seem to be running off the screen in Chrome. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The design look great though! Hope you get the issue fixed soon. Kudos

 27. Cheap Tramadol Online
  Cheap Tramadol Online says:

  I will right away seize your rss as I can’t to find your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any? Kindly permit me recognise in order that I could subscribe. Thanks.

 28. Best Drug Store Online
  Best Drug Store Online says:

  Hello, Neat post. There is a problem with your site in web explorer, may check this… IE still is the marketplace leader and a huge section of other people will pass over your excellent writing due to this problem.

 29. abogados
  abogados says:

  You could definitely see your expertise in the paintings you write. The world hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. At all times follow your heart. “The only way most people recognize their limits is by trespassing on them.” by Tom Morris.

 30. Valencia
  Valencia says:

  I have recently started a site, the information you offer on this website has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.

 31. hikvision price malaysia
  hikvision price malaysia says:

  That is the right blog for anybody who needs to seek out out about this topic. You understand a lot its nearly onerous to argue with you (not that I really would need…HaHa). You positively put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!

 32. Valencia
  Valencia says:

  I like this web site very much, Its a very nice situation to read and get info . “I look upon every day to be lost, in which I do not make a new acquaintance.” by Samuel Johnson.

 33. Mehr entdecken ...
  Mehr entdecken ... says:

  I was curious if you ever considered changing the layout of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better?

 34. Inductive vs deductive reasoning
  Inductive vs deductive reasoning says:

  Hiya very nice web site!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I’ll bookmark your site and take the feeds also…I’m satisfied to search out so many useful information right here in the post, we’d like develop extra strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

 35. seo providers
  seo providers says:

  I’ve read a few excellent stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I wonder how so much attempt you set to make this kind of magnificent informative web site.

 36. malaysia seo company
  malaysia seo company says:

  I¦ve learn some just right stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I surprise how so much effort you set to make this kind of excellent informative web site.

 37. used photocopiers
  used photocopiers says:

  What i do not understood is actually how you are not really much more well-liked than you might be now. You’re so intelligent. You realize therefore considerably relating to this subject, made me personally consider it from numerous varied angles. Its like women and men aren’t fascinated unless it is one thing to do with Lady gaga! Your own stuffs outstanding. Always maintain it up!

 38. pinjaman koperasi
  pinjaman koperasi says:

  Thanks for sharing excellent informations. Your website is very cool. I am impressed by the details that you have on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found simply the information I already searched everywhere and just could not come across. What an ideal site.

 39. traditional chinese clothing female
  traditional chinese clothing female says:

  My coder is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on numerous websites for about a year and am nervous about switching to another platform. I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any help would be greatly appreciated!

 40. autogate malaysia promotion
  autogate malaysia promotion says:

  I’m curious to find out what blog system you are utilizing? I’m experiencing some small security issues with my latest website and I would like to find something more secure. Do you have any suggestions?

 41. grundfos water pump
  grundfos water pump says:

  I am really inspired with your writing skills as smartly as with the structure in your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way stay up the excellent high quality writing, it is uncommon to look a great weblog like this one these days..

 42. website
  website says:

  A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing a little bit evaluation on this. And he in reality bought me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I feel strongly about it and love studying more on this topic. If potential, as you turn into experience, would you mind updating your blog with extra details? It’s highly helpful for me. Huge thumb up for this weblog publish!

 43. visit
  visit says:

  whoah this weblog is wonderful i like reading your posts. Stay up the great work! You realize, a lot of people are looking around for this info, you could aid them greatly.

 44. tree removal round rock tx
  tree removal round rock tx says:

  naturally like your web site however you have to check the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth then again I will surely come again again.

 45. (evropski univerzitet|brcko|privatni)
  (evropski univerzitet|brcko|privatni) says:

  Howdy I am so grateful I found your webpage, I really found you by accident, while I was researching on Bing for something else, Anyhow I am here now and would just like to say cheers for a fantastic post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the minute but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the fantastic job.

 46. افلام
  افلام says:

  Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such great information being shared freely out there.

 47. koperasi ukhwah
  koperasi ukhwah says:

  With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement? My website has a lot of exclusive content I’ve either created myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my agreement. Do you know any techniques to help prevent content from being stolen? I’d really appreciate it.

 48. Joker123 online
  Joker123 online says:

  My partner and I stumbled over here different website and thought I might as well check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to looking into your web page repeatedly.

 49. Daftar Joker123
  Daftar Joker123 says:

  What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It absolutely useful and it has helped me out loads. I hope to contribute & assist other users like its aided me. Great job.

 50. Steel Balustrading
  Steel Balustrading says:

  It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or tips. Maybe you could write next articles referring to this article. I desire to read more things about it!

 51. Joker123 online
  Joker123 online says:

  I want to show my passion for your generosity in support of visitors who require help with this one issue. Your very own commitment to passing the message across became pretty interesting and has truly allowed many people much like me to attain their goals. Your new insightful suggestions denotes so much a person like me and a whole lot more to my mates. Thank you; from all of us.

 52. Affordable Craftsmen
  Affordable Craftsmen says:

  You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 53. Judi Joker123
  Judi Joker123 says:

  Its like you read my thoughts! You appear to know so much approximately this, like you wrote the e-book in it or something. I feel that you just can do with some percent to power the message home a little bit, but instead of that, this is wonderful blog. A fantastic read. I will definitely be back.

 54. Joker123 online
  Joker123 online says:

  I have been browsing on-line greater than 3 hours as of late, but I never discovered any attention-grabbing article like yours. It is lovely worth sufficient for me. In my view, if all site owners and bloggers made just right content as you did, the net might be much more useful than ever before.

 55. Daftar Agen Joker123
  Daftar Agen Joker123 says:

  Hey very nice blog!! Guy .. Beautiful .. Superb .. I will bookmark your site and take the feeds also?KI am happy to find numerous useful information here within the submit, we need work out more techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 56. Joker123 online
  Joker123 online says:

  I simply wanted to appreciate you all over again. I do not know what I would have worked on without the actual techniques shared by you directly on that field. It was before a very horrifying difficulty in my circumstances, but finding out a skilled style you solved it forced me to weep for fulfillment. I am happy for this guidance and thus believe you really know what a powerful job you are always putting in educating many others through the use of your blog post. I am certain you’ve never come across all of us.

 57. Situs Joker123
  Situs Joker123 says:

  Great V I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all the tabs and related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

 58. southside serpents jacket
  southside serpents jacket says:

  Unquestionably imagine that which you stated. Your favourite reason seemed to be on the net the easiest thing to bear in mind of. I say to you, I definitely get irked at the same time as folks think about issues that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as smartly as defined out the whole thing with no need side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thank you

 59. Daftar Agen Joker123
  Daftar Agen Joker123 says:

  Hey there! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

 60. luxury car rental
  luxury car rental says:

  Utterly written subject material, regards for selective information. “The last time I saw him he was walking down Lover’s Lane holding his own hand.” by Fred Allen.

 61. luxury car rental near me
  luxury car rental near me says:

  You actually make it seem so easy with your presentation but I in finding this matter to be really something that I feel I might by no means understand. It kind of feels too complex and very broad for me. I am having a look forward to your subsequent put up, I will try to get the grasp of it!

 62. Judi Joker123
  Judi Joker123 says:

  Hi would you mind sharing which blog platform you’re working with? I’m looking to start my own blog soon but I’m having a hard time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

 63. Joker123
  Joker123 says:

  Thank you for some other excellent article. The place else may anyone get that kind of info in such an ideal method of writing? I have a presentation next week, and I am on the search for such information.

 64. Daftar Situs Joker123
  Daftar Situs Joker123 says:

  Usually I don’t read post on blogs, however I wish to say that this write-up very compelled me to check out and do it! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite great article.

 65. Agen Joker123
  Agen Joker123 says:

  I was suggested this blog by way of my cousin. I’m no longer positive whether or not this submit is written by way of him as nobody else understand such certain about my difficulty. You’re incredible! Thank you!

 66. Joker123 Slot
  Joker123 Slot says:

  What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely helpful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute & assist other customers like its helped me. Great job.

 67. malaysia online boutique shopping
  malaysia online boutique shopping says:

  You actually make it seem really easy together with your presentation but I to find this topic to be actually something that I think I might never understand. It sort of feels too complex and extremely vast for me. I’m looking forward for your subsequent put up, I will try to get the grasp of it!

 68. Visit Website
  Visit Website says:

  I simply want to tell you that I am just beginner to blogging and definitely enjoyed you’re blog site. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog . You absolutely come with very good articles and reviews. Bless you for sharing with us your blog.

 69. inpatient
  inpatient says:

  Wow! This could be one particular of the most beneficial blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Fantastic. I’m also a specialist in this topic so I can understand your hard work.

Trackbacks & Pingbacks

 1. Google pravi:

  Google

  Check below, are some completely unrelated websites to ours, nonetheless, they may be most trustworthy sources that we use.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.