#2

Spletni pogovor v živo o socialdemokratskih alternativah vladnemu paketu za reševanje ekonomskih in socialnih posledic epidemije.
Ponedeljek, 30. marec 2020
Katere vladne predloge je vredno podpreti? Kaj socialdemokratskega manjka?
V pogovoru, ki ga bo vodil dr. Jernej Štromajer, sodelujejo direktor podjetja Duol in član vladne strokovne posvetovalne skupine Dušan Olaj, novinar in komentator Matej Klarič, poslanka Socialnih demokratov Meira Hot, član Predsedstva Socialnih demokratov Jan Škoberne in profesor na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani prof. dr. Aljoša Valentinčič.

#1

Spletni pogovor v živo o novih predlogih za reševanje socialnih in ekonomskih posledic krize.
Ponedeljek, 23. marec 2020
Epidemija prinaša velikanske posledice na ljudi, na delo, na posel, na življenje. Stopiti moramo narazen, a držati skupaj. Ohraniti moramo odnose med nami, ker nam vsem dajejo kruh in smisel. Kako se odzvati, kako se prilagoditi? Komu in kako pomagati takoj? Kako zagotoviti, da se obranimo, okrepimo in odbijemo?
V pogovoru, ki ga vodi dr. Jernej Štromajer, sodelujejo dr. Jože P. Damijan (Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani), dr. Emilija Stojmenova Duh (4PDIH), Goran Forbici (CNVOS) in Gorazd Prah (Poslanska skupina SD).

Socialni demokrati smo napredno politično gibanje, ki uresničuje idejo socialne demokracije v Sloveniji 21. stoletja. Povezujemo in organiziramo ljudi v močno politično silo, sposobno ustvarjati napredne spremembe. Verjamemo v enakost, solidarnost, svobodo, pravičnost, mir in sodelovanje. Vedno na strani ljudi.

Prijavi se na novice!