Podpri kampanjo Močna Evropa, močna Slovenija

Evropsko unijo so močno prizadele krize, na katere ni imela pravih, predvsem pa skupnih odgovorov. Njeno uspešnost soočanja z izzivi so poleg zunanjih okoliščin močno oklestile tudi njene lastne zgrešene ekonomske politike Soočamo se z draginjo, draži se vse, od hrane do energentov, stanovanja so za večino ljudi v Evropski uniji in žal tudi v Sloveniji vse težje dostopna.

Z majhno donacijo pomagaj ekipi Socialnih demokratov v pomembni kampanji za evropske volitve.

Naš cilj je jasen: čas je za politiko močne Evrope. Takšne, ki se bo sposobna soočiti z vsemi izzivi trenutnega časa. Takšne, ki bo omogočila solidarno, demokratično, trajnostno in gospodarsko uspešno družbo. Samo takšna Evropa bo v današnjem prepletenem svetu omogočila močno Slovenijo. Solidarno, zeleno, inovativno in varno.

Socialni demokrati
Nazorjeva ulica 6
1000 Ljubljana

IBAN SI56 6100 0002 8953 683

(odprt 25. 03. 2024, DH d.d., SD – VOLITVE V EVROPSKI PARLAMENT 2024) V*

Donirajo lahko le fizične osebe.

Majhen prispevek za veliko spremembo. Iskrena hvala, ker podpirate socialno demokracijo.

Z zbranimi sredstvi bomo ravnali skrbno in preudarno.

Za močno Evropo in močno Slovenijo.

Doniraj

Dohodnina

V skladu z Zakonom o dohodnini lahko davčni zavezanec zahteva, da se do 1 % dohodnine, odmerjene po tem zakonu od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, nameni tudi za financiranje političnih strank. Vse kar morate storiti je izpolniti obrazec in ga poslati na naš naslov: Socialni demokrati, Nazorjeva ulica 6, 1000 Ljubljana.

Nakazilo na TRR

Znesek lahko nakažete tudi preko spletne banke ali UPN obrazca. Donirajo lahko le fizične osebe.

Socialni demokrati
Nazorjeva ulica 6
1000 Ljubljana
TRR: SI56 6100 0000 9005 148

V skladu z Zakonom o političnih strankah lahko stranka pridobi sredstva iz prispevkov fizičnih oseb. Prispevki ene fizične osebe v enem koledarskem letu ne smejo v skupnem znesku presegati desetkratne povprečne bruto mesečne plače na delavca v RS po podatkih Statističnega urada RS za preteklo leto. Za znesek nad povprečno mesečno plačo mora stranka v letno poročilo navesti ime in priimek fizične osebe, naslov ter višino skupnega letnega zneska, ki ga je fizična oseba prispevala stranki. Za zneske pod povprečno mesečno plačo stranki ni potrebno v letnem poročilu navajati podatkov fizične osebe.

Hvala.

Z zbranimi sredstvi ravnamo skrbno in preudarno. Da se sliši glas socialne demokracije!